BK Rollo
topimg2.jpg
topimg9.jpg
topimg0.jpg
topimg1.jpg
topimg4.jpg
topimg7.jpg
topimg6.jpg
topimg3.jpg
topimg8.jpg
topimg5.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 28-01-2018

JM 2018

Bokseklubben Rollo havde sværvægter Rasmus Christiansen med til de jyske mesterskaber i boksning som fore gik i Vejle. Rosborghallen dannede rammen om et flot JM arrangeret af Wedala Vejle. Efter mange år i Årrhus har Vejle lavet en 3 årig kontrakt. Man har nu lagt strukturen om, så der er bokset indledende weekenden før og så er det semifinaler fredagaften og finaler lørdag aften. Endelig har man igen en godt fyldt hal med god atmosfære til et mesterskab.

 

Rasmus Christiansen boksede en rigtig god semifinale mod den rutinerede Rajab Sarawi fra Aarhus AK. Rajab der har 64 kampe  har tidligere vundet JM været på landsholdet og fik sølv til nordiske mesterskaber. Det afholdt ikke Rollos unge Christiansen med 20 kampe for at give den gas og vinde 5-0. Rasmus holdt taktikken som var  at holde god afstand til Rajab som er en sloggertypr med sving og hooks. I første omgang sendte Rasmus også Aarhus bokseren til tælling med et hook til kæben men rutinen gjorde at den blev reddet af.

I 3 omg. Blev de to boksere godt trætte efter en hård kamp, men Rasmus sluttede bedst af og vandt sikkert.

Desværre slog han hånden i første omgang og efter kampen var det is på en beskadiget kno på slaghånden. 

Lørdagmorgen var den rigtig skidt og trods forsøg med bedøvende midler på knoen, måtte vi trække ham til finalen mod Mark Pedersen fra Hornslet som ellers var Rasmus`store mål at slå efter et nederlag mod ham til DM i 2016.

Nu skal Rasmus ind til militæret i 4 måneder og så håber vi på en stærk sværvægter efter sommeren.