BK Rollo
topimg0.jpg
topimg5.jpg
topimg3.jpg
topimg7.jpg
topimg2.jpg
topimg4.jpg
topimg9.jpg
topimg1.jpg
topimg6.jpg
topimg8.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 08-09-2018

8-9 2018 Træningslejr

Bokseklubben Rollo var i weekenden d. 7-8 sep. på træningslejr i Longelse. Det var på Aventure bold i/s hvor der er mange aktiviteter.

Vi mødtes 17.30 hvor man blev indlogeret inden første træningspas. Det var med teknisk træning som Raymond og Kenneth kørte. Klokken 20.00 var der aftensmad som Bent kasserer kom med og så var det ellers hygge med indendørsgolf, billiard med fødderne, bordtennis og kortspil. Selvfølgelig var der også kaffe og kage. Aftenen sluttede til midnat.

Lørdag startede vi med 12 min. løb kl. 8.00 inden man gik til morgenmaden. Så var der afslapning inden man gik igang 10.30 hvor det igen var teknik og så sparring og masser af plethandsker. Alle fik masser af plethandsker af formand Christel, Raymond, Kenneth og Henrik. Det var trætte boksere der fik middagsmad inden sidste træning som var leg. Først delte man hold som skulle gennemføre en forhindringsbane på tid. Bagefter var det udenfor hvor der var bordfodbold. Der står 16 personer og holder i rør som det spil man har. Sjovt og masser af stemning.

Dagen sluttede kl. 15.30