Nyhed oprettet 30-11-2016

DM Guld

Rollo havde stor succes ved DM i Blue Water Dokken i Esbjerg.

For første gang i nyere tid havde Rollo 6 boksere med.

Fredag kørte vi til Esbjerg hvor der var indvejning og lægetjek fredag middag inden stævnet kl. 18.00

Vi boede på Esbjerg vandrehjem 500m. fra hvor vi boksede.

Fredag var Rasmus Christiansen i kamp mod Mads Pedersen fra Hornslet og Rasmus tabte en lige kamp 0 - 3 hvor kræfterne slap op til sidst.

Michael Moberg vandt sin kamp på tko i 2 omg. da modstanderen var syg og måtte trække sig.

Fredag aften var der hygge på vandrehjemmet hvor andre klubber også var samlet.

Lørdag formiddag var vi på tur for at komme lidt væk for boksningen. Vi var nede ved stranden og se de 4 hvide mænd og oppe i byen hvor Rasmus, Jens Jørgen og Cecilie løb på skøjter på banen midt på torvet.

Lørddag kl. 12.00 startede det igen og Michael Moberg boksede mod Danny Jensen, Nordsalling hvor han vandt en meget lige kamp 2 - 1.

Cecilie Kølle modtog sin guldmedalje uden kamp, da der ikke var nogen modstander desværre.

Lørdag aften boksede Mathias Hansen finale mod Nikki Møller fra Varde og vandt sikkert 3 - 0. Mathias styrede kampen.Flot guldmedalje.

Lørdag aften var der igen hygge på vandrehjemmet hvor formanden havde købt champagne og vin. De 2 første guldmedaljer skulle fejres.

Søndag formiddag boksede Lena Bertelsen finale mod Jette Lauersen, Horsens og vandt en sikker 3 - 0 sejr. De har mødt hinanden 5 gange og Lena har vundet alle.

Jimmi Hansen fik sin guldmedalje uden kamp, da modstander meldte fra ugen op til.

Michael Moberg boksede finale søndag eftermiddag mod den rutinerede Frederik L. Jensen fra Pandrup. Moberg fightede flot men tabte 0 - 3. Fredrik har 108 kampe mod Mobergs 15.

Moberg blev kåret til stævnets bedste fighter og modtog flot pokal og vandrepokal.