BK Rollo
topimg4.jpg
topimg6.jpg
topimg7.jpg
topimg8.jpg
topimg9.jpg
topimg3.jpg
topimg2.jpg
topimg1.jpg
topimg5.jpg
topimg0.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 15-10-2017

14-10 HSK

 

Bokseklubben Rollo, deltog i HSK box cup i denne weekend med 4 boksere. Turneringen er med 370 deltagere og der bokses i 3 ringe.

Mads Lauridsen var oppe mod Sam Casson, Whitehaven boxing club England i let fluevægt (48 kg) Det var en hård og højere bokser som var hurtig på hænderne og Mads havde det svært med at komme ind på ham. Mads taber de 2 første omgange men vinder 3. Det er ikke nok og han taber så 0 – 3.

 

Lena Bertelsen var i ringen igen efter sin flotte sølvmedalje ved nordiskemesterskaber i matrs. Lena fortsætter det flotte boksning og var stærkere da hun var oppe mod Anu Lammi, Tuusulan Finland i 69 kg.

Lena holdt højt tempo alle 3 omgange og var teknisk overlegen. Hun blev efterfølgende kåret som bedste tekniker i ring 1 hvor der blev bokset 37 kampe. Så rigtig flot.

 

Rasmus Christiansen, sværvægt var oppe mod sin overmand da han mødte landsholdsbokseren Kevin Uche, Sik Fight København. Rasmus kom aldrig ind på den stærke københavner og efter 2 tællinger i 1 omg. Blev han stoppet i starten af 2 omg.

Cecilie Kølle kom desværre ikke i kamp

 

Rollo finpudser nu formen hen mod Fight Night  d. 3 nov. På Frederiksøen i Svendborg. Der bliver 12 kampe med 8 Rollo boksere, Irske boksere og et par landsholdsboksere udefra.