BK Rollo
topimg3.jpg
topimg2.jpg
topimg6.jpg
topimg4.jpg
topimg0.jpg
topimg9.jpg
topimg8.jpg
topimg5.jpg
topimg7.jpg
topimg1.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 08-11-2017

FIGHT NIGHT 2017

Bokseklubben rollo havde endnu et succesrigt stævne i de rå Runbuehallen fredag d. 3 nov.

12 kampe med mange gode og hårde kampe hvor 8 af dem var med lokale boksere. Vi vandt desværre kun de tre kamp, men mange kampe var lige.

Hanan Turdi havde sin debutkamp og vandt 5 - 0 over en fra BK Ringen. Cecilie Kølle mødte samme modstander fra Irland som sidste år og vandt igen en sikker 5 - 0 sejr. Emil Olesen tabte 0 - 3 til en Irer men de lavede en god kamp. 2 dommere havde kampen uafgjordt og 3 Iren som vinder. Mathias Hansen var hæmmet med sin håndskade og kunne ikke følge op på slag og tabte til en bokser fra Gilleleje.

Lena Bertelsen fortsætter sin sejrstime og stoppede sin modstander i anden omg. Lena var bedre hele vejen igennem. Rasmus Christiansen boksede hovedkamp og de leverede en rigtigt herrefight hvor publikum var med. Rasmus taber men en flot kamp af to trætte boksere. Jimmi Hansen fik en trist afslutning da skulderen gik af led. Han måtte stoppe i anden omgang.

Mads Lauridsen var plakaten igen efter en pause sidste år. Han levede en kamp i højt tempo men tabte 1 - 4 til en højere Varde bokser.

 

Det var et godt stævne med 937 publikum og mange kendte ansigter. Borgmester og viceborgmesteren var der og flere byrådspolitikere.

DaBUs formand Lars Brovil fra Frederikshavn havde også fundet vejen til Svendborg for at se hvad det er vi gør med så mange tilskuere og god stemning. Selv 5 fra Aabenrå havde taget turen for at se hvad vi gør på Frederiksøen.

Der var 114 VIP til tapas og fri bar og de hyggede sig i de fede rammer med 1 sal bag gitter gamle vægge med Muhammed Ali plakater på.

Der kommer billeder i nærmeste fremtid.