BK Rollo
topimg2.jpg
topimg6.jpg
topimg8.jpg
topimg3.jpg
topimg1.jpg
topimg0.jpg
topimg9.jpg
topimg5.jpg
topimg4.jpg
topimg7.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 27-12-2017

27-12 Glædelig jul

Bokseklubben Rollo vil gerne ønske alle sponsorer, boksevenner en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Så er den halve sæson gået og vi er kommet igennem den trods et hav af skader. Vi kom stille igang og så gik det så hen mod Fight Night d. 3 nov. på Frederiksøen. Allerede der var vi presset da Mathias Hansen og Rasmus Christiansen havde håndproblemer. Emil Olesen døjede med et trykket ribben og en næse der bløder.Jimmi Hansen slog skulderen af led. Det gik nogenlunde sportsligt men efterfølgende måtte vi melde Mathias og Rasmus fra til DM. Til DM brækkede Lena sin lillefinger og Jimmi er ude på ubestemt tid og ja, Mads Lauridsen er ude indtil 1 feb. med et håndled.

Vi arbejde på hvad der er årsag til vi er så hårdt ramt og har fysiorteapeut Rene Søsborg ind over. Nu starter vi op efter jul og ser hvem der er klar men målet er Jessica Black og Jens Jørgen Winther Meyer tager til Viking box cup i Nørresundby 5-7 jan. hvor Henrik Hansen er med som coach, Lena, Rasmus, Jessica og Cecilie til JM hvor Kim Ditmarsen er coach og Cecilie, Jessica og Lena med til Golden girl i Sverige første weekend i feb. hvor Christel Black er coach

Kampbokserne træner 28 dec. kl. 10.00 og starter igen 2 jan.

Junior box, natholdet og power box er også godt igang. Der er mange på holdende. Bokseholdet kører også fint men der er plads til nye som gerne vil lære boksningen og måske har hensigt at komme på kampholdet senere.