BK Rollo
topimg15.jpg
topimg11.jpg
topimg12.jpg
topimg13.jpg
topimg14.jpg

Junior Box

Velkommen til bokseklubben Rollo`s juniorhold

Vi er glade for at have dig med på holdet - og glæder os til at bruge mange timer i træningslokelet med dig..!! 
Juniorholdet er både for drenge og piger, hvor alderen er  7- 11 år.

Prøvetid

Inden du beslutter dig, om juniorboksning er noget for dig, har du 2 gange prøvetid. Dvs det er gratis de første 14 dage- og så skal kontingentet betales. Du kan starte hele sæsonen- kontingentet korrigeres derefter :) 

Træning

Som juniorbokser vil du få kendskab til forskellige teknikker og slag, igennem træning og leg. Træningen er delt op i opvarmning, teknik og sparring. Du vil foruden god fysisk form opbygge selvtillid og et godt kammeratskab.

Føler man at man vil mere med sin boksning er der mulighed i samråd med træneren at deltage på bokseholdet tirs. og tors. kl. 17.30

Tilbehør

Endvidere er der noget tilbehør som man skal have, for at kunne deltage i træningen : tandbeskytter, handsker,hjelm, sjippetorv og håndbind. Rollo tilbyder et start kit som kan købes i klubben til en fordelagtig pris af ca. 900.- Meld gerne tilbage med ønsket om dette da, det skal bestilles hjem i den rette størrelse.
 

Hvad koster Juniorhold?

Kontingentsatser

 

Værd at vide...

For at vi alle får mest muligt ud af træningen er der nogle forholdsregler, vi vil bede jer huske og  tage hensyn til følgende.

Alle har spist og tisset af inden træningen.

Alle møder omklædt til træningens start, (træningstøj og sports sko)- der er omklædningsrum med ordentlige faciliteter i klubben.

Forældre er velkommen til at komme og observere træningen. Forældre bedes være ”usynlige” under træningen.

Slag eller teknik må under INGEN omstændigheder bruges uden for klubben. Dette kan medføre bortvisning.

Junior Box BK Rollo

Hvornår træner vi?

Se træningstider og sted