BK Rollo
topimg2.jpg
topimg5.jpg
topimg4.jpg
topimg8.jpg
topimg3.jpg
topimg1.jpg
topimg7.jpg
topimg9.jpg
topimg6.jpg
topimg0.jpg

Nyheder

Tilbage til listen

Nyhed oprettet 07-01-2018

2 sejre til box cup

Bokseklubben rollo havde 2 boksere med til Viking box cup i Nørresundby. Der blev bokset 82 kampe med boksere fra Norge og Danmark. Rollo deltog med u15 bokseren Jessica Black der var i ringen efter 10 måneders pause. Jessica trak samme modstander som sidste år Christina Leirbakken fra BK Moss Norge og i en meget ligefinalekamp, vandt hun 3 - 2. Sidste år blev det til en 5 - 0 sejr men man kunne godt se at timningen skal fin pudses inden de jyske mesterskaber i u15 der bokses i Fjerritslev 20-21 jan.

Mellemvægteren Jens Jørgen Winther Meyer fik comeback efter 4½ år pause hvor han mødte Lucas Olesen fra Struer. De 2 fightere havde henholdsvis 24 og 27 kampe og det blev 25 kamps jubilaren det tog stikket hjem med en 5 - 0 sejr.

Efter en lige første omgang satte Jens Jørgen damp på kedlerne i anden omgang hvor han sendte sin modstander til tælling 2 gange  efter flere hårde slagdueller hvor der blev givet og taget af et godt fighter hjerte. 3 omgang var ren overlevelse for begge boksere som var meget trætte og kæmpede for at slutte godt af.

Jens Jørgen skulle bokse finale søndag men en forstuvet pegefinger gjorde at han i stedet måtte runde OUH for at få tjekket den.

Nu kæmper han med tiden om at blive klar til de jyske mesterskaber for elite der bokses i Vejle sidste weekend i jan. I ringhjørnet var klubbens gamle formand Henrik Hansen der er gået mere ind i det sportslige og ved hans side havde han sin søn Thomas Hansen der boksede 24 kampe for Rollo men nu læser i Aalborg som fysiorterapeaut og træner i Lindholm bokseklub. Klubbens gamle Supersværvægter Niels Holstein og klubbens formand Christl Black lagde også vejen forbi nordjylland.

Rollo har tilmeldt sværvægter Rasmus Christiansen, Mellemvægter Jens Jørgen Winther Meyer, weltervægter Lena Bertelsen og u19 letvægteren Cecilie Kølle til JM i Vejle og u15 52 kg Jessica Black til JM u15 i Fjerritslev.